Teambuilding

Allerede nu har du taget et væsentligt skridt i den rigtige retning! Beslutningen er taget, nu skal der ideer på bordet. I hvilken retning skal firmaet bevæge sig, trækker alle i samme retning?

Samarbejde er den næste betingelse for jeres virksomheds konkurrenceevne . Teamtrain kan øge medarbejdernes selvværd (holdninger), selvtillid, tillid og dermed skabe et springbræt til fortsat fremgang. Vi er naturligvis klar over, at jeres virksomhed er et produkt af succes, men I kan måske blive bedre?

De fleste virksomheder gør et stort arbejde for at skabe en god og produktiv arbejdsplads. Det kollegiale sammenhold styrkes af fælles oplevelser f.eks. gennem byture, bowling, teater og lign. Måske ønsker I at prøve noget nyt i form af en anderledes og spændende dag. Teamtrain tilbyder temadage, hvor målet til stadighed vil være, at styrke virksomhedens medarbejdere.

Teamtrain tilbyder også længerevarende kurser. Her er der i særlig grad mulighed for at gå i dybden med forskellige problemstillinger, forcer og svagheder. Under sådanne kurser tilbyder vi ligeledes at udfordre hver enkelt medarbejder, men i trygge sikkerhedsmæssige omgivelser.

Ring eller skriv, - fortæl os om jeres ønsker. Herefter opstiller vi et program efter jeres behov.